Monday 24 October 2016

Meidän häät: potrettikuvat

Avioliittoa on takana kuukausi ja päivä. Juhlista on tänään tasan kuukausi, joten on aika julkaista häiden värilliset viralliset potrettikuvat. Olen ollut onnellinen siitä, että lähipiiristä löytyi niin monia tyyppejä tekemään meidän päivää: Kuvaajamme Florian Jung on toisen kaasoni aviomies. 

Kuten elämään usein, näihinkin potrettikuviin liittyy pieni tarina. Ennen juhlia kuvaaja oli kierrellyt juhlapaikan ympäristöä ja etsinyt hyviä kuvauspaikkoja. Niemimäen mansikkatila sijaitsee pellon keskellä mutta lähistöltä löytyi viehättävä metsä. Kovin kauan Flo ei ehtinyt metsää tutkia, sillä läheisestä talosta tuli ulos vanha mies, joka huusi jotain suomeksi. Flo levitteli käsiään ja yritti selittää englanniksi mutta ymmärtäessään sanan "poliisi" hän päätti antaa olla.

Parin tunnin päästä menin soittamaan talon ovikelloa ja kysymään, saammeko kuvata talon lähellä. Vaimo pahoitteli äkkipikaista miestään ja lupasi, että saamme ottaa niin paljon kuvia kuin haluamme. Kovin kauaa emme lopulta voineet kuvata, sillä morsiamelle tuli vähän vilu +10 asteen ilmassa. Mutta oli se sen arvoista. Tässä meidän potrettikuvat, olkaa hyvät!













Be First to Post Comment !
Post a Comment

Kommentit ovat parhautta. Jättäisitkö käynnistäsi pienen merkinnän?