Friday 8 September 2017

Syksyn väri on

                               VAALEANPUNAINEN!

Ikean uusi kuvasto vannoo keltaisen ja muiden vahvojen värien nimeen. Sisustusblogeista taas olen huomanut, että kamelinruskea tai joku drontti olisi nyt uusinta uutta. Kölnissä ei ruska ala kunnolla ennen lokakuuta, joten syksyn väreihin ei täällä ole kiire. Niinpä päätin kääriytyä vaalenpunaiseen ja taistella pumpulissa hiljalleen pimenevää syksyä vastaan.
Kaikki lähti siitä, että etsin erästä tiettyä kynttilänjalkaa eräästä tietystä liikkeestä. Ei ollut enää kynttilänjalkoja jäljellä, mutta oli vaaleanpunainen maljakko. Kotiinhan se piti viedä. 

Saamaan aikaan ajattelin, että kun seiniä on kerran alettu rei´ittää, antaa mennä vain. Yöpöydän päälle naputeltiin viime viikonloppuna pienet kehykset. Eräänä yönä onnistuin jo huitaisemaan toisen alas, joten toivotaan, että ovat yöriehumisteni kestäviä. Vaaleanpunaisella päin yöunien peikkoja!
Vaaleanpunaista lupaa myös tämä viikonloppu, sillä huomenna todistetaan taas yhden suomalais-saksalaisen parin rakkautta. Tällä kertaa hääjuhla vie meidät Bonniin. Kun on itse kerran järjestänyt hääjuhlat, on enemmän kuin innoissaan siitä, että pääsee vain juhlimaan toisten päivää. Aion nauttia.
Meidän ensimmäinen hääpäivä lähestyy kovaa vauhtia. Saa nähdä, ehtiikö hääpäiväksi lupaamani valokuva-albumi valmiiksi siihen mennessä. Suunnitteilla on tehdä jotain, mitä emme ikinä tee, eli käydä syömässä kolmen ruokalajin illallinen vähän hienomassa paikassa sen kunniaksi, että ensimmäinen naimisissaolovuosi on selvitetty kunnialla läpi. Lisää näitä, kiitos!
Vaaleanpunaisissa ajatuksissa liitelee tämä esikoiskirjailija tänään muutenkin. Esikoisteoksen pitkä odotus on vihdoin loppusuoralla, mutta samaan aikaan ovat menossa jo jatko-osankin viimeistelytyöt. Nyt on varmistunut, että toinen kirjani julkaistaan ensi keväänä ja jo helmikuussa. Sehän on ihan just. Putoan pinkkiin, jotta tämä kaikki ei hirvittäisi aivan niin paljon.
Ihanan vaaleanpunaista viikonloppua just sulle <3 

                                                                                                                                      Printti Nadja Sarell. Maljakko Depot.

Lue myös:
4 comments on "Syksyn väri on"
 1. Onpa kaunis maljakko! :) Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Hanna!
   Ja kuin myös, kiva viikonloppua :)

   Delete
 2. Kaunis maljakko, jonka voisin ehdottomasti ottaa kotiimme. Ja tuo kolmen ruokalajin illallinen hienossa ravontolassa kuulostaa aivan mahtavalta. Nauttikaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Maljakko oli kiva ja edullinen löytö :)
   En ole koskaan ollut mikään kulinaristi eikä fine dining ole kovin tuttu, mutta nyt on hyvä syy kokeilla! <3

   Delete

Kommentit ovat parhautta. Jättäisitkö käynnistäsi pienen merkinnän?