Wednesday 29 August 2018

8 faktaa minusta

Blogini lukijat ovat varmasti jo ehtineet muodostaa kuvan siitä, millainen ihminen olen ja mistä tykkään, mutta tekstini eivät ole päiväkirja ja blogiin päätyvä tieto on aina valikoitua. The Present is perfect -blogissa oli hauska haaste, johon päätin tarttua.

Tässä siis kahdeksan paljastusta, joita et todennäköisesti tiennyt minusta.

1. Viherjuuri ei ole syntymänimeni vaan elin elämäni ensimmäiset 26 vuotta Tervona. Naimisiin mennessäni ilmoitin miehelle, etten vaihda taas nimeä vaan pitäydyn loppuelämäni tässä isoäitini tyttönimessä. Niinpä mies vaihtoi nimeään.

2. Kahdella edellisellä poikaystävälläni ja nykyisellä aviomiehelläni on Saksan kansalaisuus, eli viimeisin seurustelusuhteeni täysin suomalaisen kanssa on vuodelta 2004, vaikka asun Saksassa vasta vuodesta 2010. Sanonpa vaan, että saksalaiset miehet.
3. En ole hurjapää. En pidä lentämisestä enkä koskaan mene kieppumaan tai olemaan pää alaspäin. En halua kokeilla benji-hyppyä, sukellusta tai mitään vähänkään ekstremeä. En voi edes katsoa kauhuelokuvia. Pidän jalat maassa ja kävelen mielelläni.

4. Olen ajanut autoa viimeksi vuonna 2002, paitsi vuonna 2014 kokeilin yhtä mökkitietä ja ajoin melkein ojaan, koska traktori tuli vastaan.

5. Kysyin mieheltä apua tähän ja hän käski laittaa, että minulla on huonompi huumorintaju kuin hänellä. Sanotaanko näin, että huumorimme on erilaista. Minä olen ironinen ja tilannehuumorin ystävä, hän tykkää sanaleikeistä ja kaksimielisyyksistä. Hänen näyttäessään minulle jotain komediapätkää netistä, kysyn, pitääkö minun nauraa nyt vai tuleeko vitsi myöhemmin. Tällaista meillä.
6. En ole koskaan kutonut villasukkaa. Ala-asteella piti tehdä tumput. Niiden peukalokiilasta tuli sellainen, että tekeleet siirtyivät saman tien käsinukkeleikkiin.

7. Olen nähnyt Notting Hill -elokuvan noin seitsemän kertaa.

8. Lapsena halusin tulla hammaslääkäriksi, koska äiti sanoi, että ne saavat hyvää palkkaa. Sitten suuntasin vuosia määrätietoisesti tanssialalle, kunnes päädyin yliopistoon ja minusta tuli äidinkielenopettaja. Viime aikoina olen alkanut ajautua kirjailijan ammattiin. Elämästä ei koskaan tiedä. Ja se on parasta.

Ja tämähän oli haaste, joten haastan mukaan kaikki bloggaajat, jotka haluavat tehdä hauskoja paljastuksia itsestään.

P.S. Ja lempivärini on....? =D 
5 comments on "8 faktaa minusta "
  1. Minusta tuo huumori kohta oli hyvä, ei muussa listassakaan vikaa ollut, mutta tuo jotenkin upposi minuun.
    Itse taas olen monessa vastakohta, autolla tykkään ajaa, olen jopa ajanut kilpaa ja laskuvarjohyppääminen kuuluu harrastuksiin. Asiat mitkä voin allekirjoittaa, on villasukat. Koulussa piti sellaiset tehdä, itse tein kolme riviä ja mummu neuloi loput. :)

    ReplyDelete

Kommentit ovat parhautta. Jättäisitkö käynnistäsi pienen merkinnän?