Tuesday 21 August 2018

Meidän kodin uudet asukkaat


                                                                                                      ***Yhteistyössä Mayn kanssa***

Meille on kesän aikana muuttanut pari uutta asukasta. Kodin uudet asukkaat ovat hiljaisia tyyppejä, jotka eivät itsestään juuri ääntä pidä mutta joista on tullut osa jokapäiväistä arkea ja elämää. 

Kuten blogini lukijat ehkä tietävät, olen kotimaisuudesta ja luonnosta tykkäävä kasvissyöjä, joka haluaa parantaa maailmaa pienin teoin. Olen Saksassa asuessani tutustunut moniin edullisiin luonnonkosmetiikkasarjoihin, joita täältä löytää lähes joka marketista. Jotenkin Suomi-ikävä on kuitenkin saanut etsimään niille suomalaisia vastineita. Support your local - on hyvä lause, vaikka etsintäni ovatkin johtaneet minut täältä Saksasta Suomen Turkuun.
Meille kesäkuussa muuttaneet arjen piristäjät kuuluvat suomalaisen Mayn kokoelmiin. Mayn tunnetaan mustasta ja ajattomasta designistaan, kuten tyylikkäästä tiskiharjasta, jota ei tarvitse piilottaa tiskikaappiin vaan se voi hyvin olla esillä sisustuksellisena elementtinä.

Kotimme vallanneet tuotteet ovat nekin mustia ja kuuluvat Mayn kosmetiikkasarjaan. Kylpyhuoneeseen muuttaneet minttu-kookos- käsisaippua ja hunaja-kookos -suihkusaippua on valmistettu luonnon raaka-aineista Suomessa. Mies tykästyi erityisesti mustaan kynsiharjaan, joka on tyylikkäin näkemäni vastaava.
Jos tykkää Fazermint-suklaasta, pitää varmasti käsisaippuan raikkaasta mutta makeasta tuoksusta. Joillekin enemmän suklaahimoisille tuoksu saattaa tosin olla ongelma, hih. Suihkusaippua taas on ihanan pehmeä vastapari kovalle saksalaiselle kalkkivedelle. 

Kyllä, nämä purkit ovat saaneet tulla meille jäädäkseen ja niiden designkin on tosi kiva.

Kolmas kotimme uusi asukas muutti makuuhuoneeseen. Jokailtainen rasvaussessio helpottui, kun yhdestä rasvasta riittää joka paikkaan. Miedosti hunajalle ja kookokselle tuoksuvaa vartalovoidetta sopii levittää niin jalkoihin kuin käsiinkin. Tuoksuyhdistelmä kuulostaa makealta mutta on varsin mieto.

Tämä monikäyttöinen voide kuuluu myös sarjaan "jos sinun pitäisi valita vain yksi tuote mukaan mökille, mikä se olisi". Purkki olikin tänä kesänä hyvää seuraa kesälomalla ja viikon mökkikeikalla. Pakkaaminenkin helppottui, kun mukaan ei tarvinnut kantaa montaa putelia.
Vielä täydellisempää tietysti olisi, jos näihin purkkeihin voisi ostaa täyttöpakkaukset. Muovittomaan maailmaan pyrkiessä ei tarvita aina uusia hienoja pulloja vaan vanhojen täyttäminen on päivän sana. Vink vink sinne tuotekehittelyosastolle.

Valitettavasti Mayn ei postita ulkomaille, mutta näitä tuotteita saa niin verkkokaupasta kuin jälleenmyyjiltä ympäri Suomen.

P.S. Sisustuspostauksia on tiedossa lisää tänä syksynä, sillä olohuoneeseen tuli juuri uudet kirjahyllyt  ja työhuoneenkin laitto on vihdoin edennyt.
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Kommentit ovat parhautta. Jättäisitkö käynnistäsi pienen merkinnän?