Wednesday 11 January 2017

Meidän häät: mustavalkoiset kuvat

Vihdoin näyttää siltä, että kaikki kiitoskortit ovat päässeet perille, joten voin julkaista nämä meidän mustavalkoiset hääkuvat. Käytimme osan niitä kiitoskortissa ja päätin julkaista ne vasta korttien löydettyä perille. Yhdessäkin kirjeessä oli Kölnin postileima 29.11. ja se saapui perille tämän viikon maanantaina eli 9.1. Hyvä Suomen posti! 

Eräs ystävä sanoi joululomalla, että rouvaelämä taitaa sopia minulle, sillä näytän kuulemma nykyään kaikissa kuvissa niin onnelliselta. On tietysti mukava kuulla, että hääpäivän taikaa on vieläkin ilmassa. Ja miksei olisi! Mies on ihana ja koen olevani etuoikeutettu saadessani kutsua itseäni hänen aviovaimokseen. Kun ylämäki seuraavan kerran tulee vastaan, täytyy kaivaa esiin nämä hääkuvat ja tunnelmat ja muistaa olla kiitollinen.

Tässä siis vielä muutamia tunnelmapaloja meidän syyskuisista häistä, olkaa hyvät. Värillisiä otoksia samasta päivästä löytyy täältä. Kaikkien kuvien takana ystävämme ja luottokuvaajamme Florian Jung.


Häävuosi takana, uudet kujeet edessä. Niitä voit seurata vaikka blogin omalla Facebook-sivulla. Olethan käynyt jo tykkäämässä? 
4 comments on "Meidän häät: mustavalkoiset kuvat"
 1. Ihanan tunnelmallisia ja kauniita kuvia. Kyllä musta-valkoisissa kuvissa vaan on sitä jotain, erityisen romanttista tunnelmaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jonna! Mustavalkokuvat ovat aina suosikkejani ja näistä hääkuvistakin mielestäni parhaimmat ovat juuri näitä mustavalkoisia.

   Delete
 2. Ihania hääkuvia! Ja sinulla on ollut kerrassaan upea hääpuku. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Puku oli rakkautta ensi silmäyksellä :)

   Delete

Kommentit ovat parhautta. Jättäisitkö käynnistäsi pienen merkinnän?