Sunday 1 December 2019

Luukku 1: Tervetuloa blogin joulukalenteriin

Hyvää huomenta ja tervetuloa joulukuu! Sinua on odotettu.

Olen monena vuonna ihastellut ja seurannut ahkerien bloggaajien ja vloggaajien joulukalentereita. Tänä vuonna päätin itsekin ladata blogiini kunnolla joulunodotusta ja kasata tulevina viikkoina 24 postausta (lähinnä) jouluisista aiheista. Minähän olen vain vauvan kanssa kotona, joten aikaa on, hehe. Pidätän vapauden poiketa sivupoluille, mutta yritys on, että sisältö liittyisi jollain tavalla jouluun. Tiedossa on myös ainakin yksi arvonta.

Inspiraation olisi tietysti voinut saada hieman aikaisemmin kuin edellisiltana muutamaa tuntia ennen kuun vaihtumista juuri, kun vauva olisi pitänyt saada nukkumaan. Tällöin valmistelutöitä olisi voinut tehdä etukäteen, kuten monet sisällöntuottajat lienee tekevätkin. Joululehtien jututhan kuvataan jo kesällä, ja tiedän ainakin yhden joulukirja, jonka kuvitus on tehty heinäkuussa kesämökillä.
Tulevat viikot näyttävät, miten muidun käy, että meneekö yöhommiksi tai vauvaherätyskellon mukaan aamupuhteeksi vai tuleeko kalenteriin tyhjiä luukkuja.

Pitemmittä puheitta tästä se lähtee: Joulukalenteri!
2 comments on "Luukku 1: Tervetuloa blogin joulukalenteriin"
  1. Ihanaa! Kiitos tästä, onpi joulunodotuskin vähän helpompaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, kiva jos näistä pikkupostauksista on apua =) Jouluun ei kyllä koskaan ole pitkä aika, kun kohta jo neljäsosa kalenteria on takana!

      Delete

Kommentit ovat parhautta. Jättäisitkö käynnistäsi pienen merkinnän?